Televisiehoezen

Wilt u graag een kwalitatief hoogwaardige televisiehoes bestellen? Apparaten met een plasmascherm zijn extra gevoelig voor beschadigingen tijdens verhuizingen en transport en hebben baat bij een televisiebeschermingshoes.

Een televisiehoes met speciaal screencover

Een televisiehoes van Paper Trading & Packaging, gevestigd in Soest, is niet zomaar een hoes die alleen de tv beschermt. De hoezen, die nog het meest weghebben van een stevige weekendtas, zijn voorzien van een speciaal screencover. Dit is een extra bescherming voor kwetsbare plasmaschermen. Aan de bovenzijde beschikt de televisiebeschermingshoes over een dubbele sluiting, van een rits in combinatie met een overflap met klittenband. De deluxe cover wordt op zijn plaats gehouden met twee spanbanden met kliksluiting. Om het dragen te vergemakkelijken, zijn onze hoezen voor tv’s ook voorzien van draaglussen.

Een televisiebeschermhoes in een felle kleur

Daar waar voor monitorenhoezen vaak gekozen wordt voor zwart en voor lifthoezen blauw een populaire kleur is, raden we aan voor tv’s te kiezen voor een felgele of rode televisiehoes. Dankzij de opvallende kleur, blijft de tv beter in het zicht en wordt hij in de verhuiswagen ook niet voor iets anders aangezien. Paper Trading & Packaging biedt u televisiebeschermingshoezen aan in de kleuren rood, geel, kobaltblauw, beige, donkergroen en zwart.

Bestel direct een televisiehoes op maat

Bij kwetsbare objecten zoals plasmascreens is het belangrijk dat de hoes goed past en het apparaat niet kan glijden in de televisiebeschermingshoes. Wanneer u de maten doorgeeft, maken wij uw televisiehoes exact op maat. Desgewenst kan de televisiebeschermingshoes voorzien worden van een opdruk. De gemiddelde levertijd van een maatwerk hoes is 2-3 weken. In overleg kan dit ook sneller. Voor nadere bijzonderheden en prijzen, neemt u telefonisch contact met ons op via +31(0)612676203 of stuur een e-mail naar info@liftbeschermingshoes.nl.

Demonstratie aanvragen? Vragen? Offerte?

Of stuur een bericht

Reken uit wat de uitkomst moet zijn