Referenties

VVE Hoogte Kadijk Amsterdam: “De liftbeschermingshoes past perfect, Peter. Monteren was zo gepiept. Logisch vormgegeven hoekstukken waardoor het systeem zichzelf wees. Top!”

VVE Nieuw Amsterdam op de Zuid-As: “Wij hadden in 1 van onze liften houten schotten laten timmeren omdat er nog regelmatig bouwvakkers in het gebouw moesten zijn. Hoewel de schotten wel effektief waren was het voor onze huurders geen fraai gezicht. De LIFTHOEZEN, we hebben er inmiddels 2 in gebruik, zijn op maat geleverd in een mooie beige uitvoering en we zijn en erg content mee. Onze liften worden aan twee zijden gebruikt en dat is met het aluminium frame dus geen enkel probleem.”

VVE Valkenburgerweg Heerlen: “Onze VVE leden wilden graag een adequate bescherming van de liftcabine tijdens verhuisbewegingen. Onze vastgoedbeheerder, Ruijters Vastgoedbeheer uit Maastricht, bracht ons op het pad van de LIFTHOES. Na een vrijblijvende demonstratie van de heer van den Brink waren wij overtuigd en hebben wij een LIFTHOES op maat besteld. Hij werkt snel en eenvoudig en onze leden zin er uitermate tevreden over.”

VVE Mahler Amsterdam: “Onze VVE was op zoek naar een beschermingsmogelijkheid voor de wanden van de liftcabines, Via onze beheerder Lairesse Bouwmanagement zijn wij in kontakt gekomen met de heer van den Brink. Na eerst een demonstratie hebben gehad hebben wij inmiddels 2 LIFTHOEZEN in gebruik naar volle tevredenheid van onze leden. Ze zijn op maat ingemeten voor onze liften en zien er erg professioneel uit.”

Wooncooperatie Goed Wonen Rupelstreek , Boon Belgie: “Wij zijn een Sociale Huisvestingsmy met +/- 1100 appartementen en woningen in ons patrimonium. Maandelijks hebben wij meerdere verhuizingen en om de liften te ‘sparen’ waren we op zoek naar een systeem om de binnenkant van de liften te beschermen. Via het internet hebben wij de LIFTHOES van de heer van den Brink gevonden. Na een bezoek van de heer van den Brink hebben wij 2 sets aangeschaft en zijn er bijzonder content mee.”

Verhuisbedrijf UTS Kanitz Berlijn: “Unsere Mitarbeiter wurden bisher bei jedem Einsatz, von anderen Mietern und Kunden, darauf angesprochen wie toll und professionell das aussieht. Es ist eine großartige Werbung!!! Fotos von uns folgen noch.”

Fintec VVE Beheer Noordwijk: “Een van onze VVE’s, VVE Dedemsvaartweg, zou ruim een week een grote hoeveelheid verhuisbewegingen over zich heen krijgen. Om te kijken of de LIFTHOES iets zou kunnen zijn hebben we besloten er eerst 1 te huren. De heer van den Brink heeft er voor gezorgd dat de LIFTHOES op de gewenste dag is geplaatst en na afloop heeft hij hem ook keurig weer opgehaald. Het werkte uitstekend.”

Demonstratie aanvragen? Vragen? Offerte?

Of stuur een bericht

Reken uit wat de uitkomst moet zijn