Veelgestelde vragen

Zijn de hoezen wasbaar?  

Ja de hoezen kunnen zonder problemen in de wasmachine gewassen worden. De stoffen beschermhoezen zijn opgebouwd uit 190 grams heavy duty waterproof synthetische stof aan de buitenzijde * 200 grams quilt in de kern en 100 grams synthetische stof aan de binnenzijde.

Hoe groot is het totaal?

De Lifthoes bestaat uit een aluminium frame wat is verpakt in een tas van 125 cm lang en een diameter van 30 cm en een tas waarin de stoffen beschermhoezen zitten. Deze tas heeft een afmeting van 1 x 1 mtr met een dikte van 50 cm. Alles bij elkaar dus een compact pakket wat niet veel ruimte nodig heeft.

In welke kleuren zijn de beschermhoezen leverbaar?

Er is een scala aan kleuren beschikbaar. De LIFTHOES is tot nu toe geleverd in rood * zwart * kobalt blauw * donker groen * geel * beige.

Kunnen de hoezen voorzien worden van een bedrukking?

Ja de hoezen kunnen worden voorzien van een bedrukking. Tot nu toe hebben de bedrijven die er voor gekozen hebben om de hoezen te voorzien van een bedrukking de hoezen laten bedrukking in 1 kleur op A4 grootte.

Wat is de levertijd?  

De standaardset, het traploos instelbare aluminium frame en 10 stoffen beschermhoezen van 57 cm breed, is uit voorraad leverbaar. De levertijd voor produktie is, in principe, 2-3 weken maar in overleg kan dit verkort worden.

Is het traploos instelbare aluminium fram , wat instelbaar is van 1-1,6 meter in de breedte tot 1,6-2,6 meter in de lengte met een hoogte van 230 cm, ook leverbaar in een grotere afmeting?

Ja dat is mogelijk . Er kunnen extra stangen geleverd worden waardoor het frame nog groter gemaakt kan worden. Er zijn al frames van 3 x 3 mtr geleverd bij Duitse klanten.

Demonstratie aanvragen? Vragen? Offerte?

Of stuur een bericht

Reken uit wat de uitkomst moet zijn