Een lifthoes kopen

De standaardset LIFTHOES bestaat uit een traploos instelbaar aluminium frame en 10 stoffen beschermhoezen van 57 cm breed en 210 cm lang. Het frame is instelbaar van 1 – 1.6 mtr in de breedte en 1.6 – 2.6 mtr in de lengte met een hoogte van 230 cm.

De standaard set komt, af magazijn, op een brutoprijs van € 1350,- exclusief BTW.

Door de verscheidenheid in varianten is er ook een verscheidenheid aan prijzen. De eindprijs is afhankelijk van de uitvoering en het aantal aan te schaffen LIFTHOEZEN.

Wilt u weten welke prijs voor u van toepassing is dan komen we graag bij u langs om uw wensen op te nemen en u zo een prijs op maat te geven. Of u mailt ons, aan de hand van de uw beschikbare gegevens, uw informatie en wij maken voor u een calculatie.

Een lifthoes huren

De standaardset, bestaande uit een traploos instelbaar aluminium frame en 10 stoffen beschermhoezen van 57 cm is te gebruiken in vrijwel alle liften. De frame is in de kleinste stand 1 x 1,6 meter met een hoogte van 230 cm en in de grootste stand 1.6 x 2.6 mtr en een hoogte van 230 cm. Het systeem is zo eenvoudig in gebruik dat het geen enkel probleem is om op te stellen in uw lift. Twee personen klikken het frame in de liftcabine in de kleinste stand in elkaar en zetten vervolgens de poten er onder. Daarna schuift men het frame op de gewenste grootte en bevestigt de stoffen beschermhoezen met klittenband aan het aluminium frame. Doormiddel van het klittenband aan de zijkant verbindt men de stoffen beschermhoezen met elkaar tot 1 geheel. Er worden ook een aantal verbindingsstroken mee geleverd waarmee de voorste hoezen middels het klittenband aan de palen van het frame bevestigd kunnen worden. Zo bouwt u, als het ware, een tent op in de liftcabine.

De standaardset is op voorraad in onze opslag in Soest en kan daar afgehaald worden. De huurprijs voor 1 dag bedraagt € 125,- (exclusief BTW ) maar als u de LIFTHOES meerdere dagen wilt gebruiken is het mogelijk een meerdaags tarief overeen te komen.

Indien gewenst kan de LIFTHOES, in overleg, ook door ons geplaatst en opgehaald worden.

Wanneer u twijfelt over eventuele aanschaf is huur een mogelijkheid om de LIFTHOES eens uit te proberen. Na overleg kunnen wij met u een deel of de hele huurprijs verrekenen met de aanschafprijs.

Demonstratie aanvragen? Vragen? Offerte?

Of stuur een bericht

Reken uit wat de uitkomst moet zijn